ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі 19 лютого тітушки побили битами оператора, зламавши йому руку

24.02.2014, 14:32

19 лютого в Одесі молодики у шоломах та касках побили оператора телеканалу “Первый городской” Ігоря Гвоздєва під час нападу на мітингувальників-євромайданівців під стінами обласної держадміністрації. Унаслідок нападу у оператора зламана ліва рука і зламана та викрадена відеокамера. Про це він розповів в коментарі ІМІ.

За його словами, він під ОДА висвітлював мітинг євромайданівців. Згодом туди підійшли тітушки.

“Я проводив відеозйомку. Був мітинг майданівців, прийшли тітушки проти майданівців. Було спочатку спокійно. А потім тітушки пішли у бій. Ми почали втікати, а вони бити по руках, ногах”, - розповів Гвоздєв.

Він додав, що його три рази доганяли і били битами по спині, руках, ногах. До того ж, зауважив оператор, цілеспрямовано били по апаратурі, відеокамеру тітушки розбили, а потім взагалі забрали.

“Я перебіг дорогу, хотів сісти у маршрутку, але не вийшло - древі були вже зачинені. Тітушки наздогнали мене і почали бити. По ногах, руках, спині, битами. Коли я відчув удар по спин, то впав, затиснув між ніг камеру, закрив голову, просив не бити по голові. Вони ще декілька разів вдарили по ногах, де була камера. Камера розломилася, вони її вирвали і побігли”, - розповів Гвоздєв.

Лікарі надали допомогу оператору - у нього на лівій руці зламано шиловидний відросток. Він також зняв побої та звернувся до міліції.

Liked the article?
Help us be even more cool!