ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі перед міськрадою постраждали журналісти сайту "Новостник"

24.02.2014, 15:03

Журналісти одеського сайту "Новостник" постраждали 24 лютого під час сутичок біля міськради та всередині приміщення. Про це повідомляє "Новостник"

"Під час сутичок перед міською радою поміж прихильниками і противниками Майдану нашим кореспондентами пошкодили обладання, - сказано в повідомленні. - Коли розпочалася бійка поміж Правим сектором та прихильниками [місцевої] влади, наші журналісти почали знімати, і "захисники" влади розбили битою екран мобільного телефону Михайлу Кушніру, а іншому - Івану Страхову смикнули за фотоапарат, внаслідок чого пошкоджено об'єктив, вартий 6 тис. гривень".

Також у журналістки "Новостніка" Анни Філімонової намагалися забрати мобільний телефон та побити перед входом до мерії. Від погромників дівчину захистив громадський діяч Олександр Сомов. 

Як повідомила Анна Філімонова, "після інциденту до мене підійшов один із організаторів "антимайданівців" та вибачився за дії "його хлопців". Але факт нападу це не міняє, тож ми будемо подавати заяву в міліцію". 

Нагадаємо, 19 лютого під час розгону тітушками мітингу майданівців перед Одеською ОДА постраждали журналісти кількох телеканалів та агенції "Укрінформ". 

На фото: Іван Страхов з зіпсованим об'єктивом

Відео нападу тут:

 

ІМІ, за матеріалами сайту "Новостник"

 

Liked the article?
Help us be even more cool!