ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Івано-Франківську під час затримання силовиками чиновників постраждала журналістка

10.10.2012, 03:28
9 жовтня 2012 року в Івано-Франківську під час затримання працівниками СБУ місцевих чиновників на вул. Січових стрільців силовики, захищаючись від натовпу, застосували газові балончики. Від цього постраждала журналістка івано-франківської газети «Репортер» Тетяна Соболик, повідомляє видання.

«На місце події ми виїхали разом з колегою Миколою Волковим. Він фотографував, а я якраз повідомляла телефоном новину в редакцію, і в цей момент силовики виприснули газ із балончика, який потрапив і на мене», - розповіла «Телекритиці»  Соболик.

За її словами, близько 30 чоловік, серед яких було багато місцевих депутатів, наполягали, щоб правоохоронці показали посвідчення і пояснили, чому затримують кількох чиновників. «Але ніхто з них посвідчення не показував. При чому половина з них були у формі, а решта просто у цивільному одязі і з чорними пов'язками на обличчі. Врешті-решт представився тільки один слідчий прокуратури. Депутати намагалися прорвати ряди силовиків штурмом, тому що одному з чиновників стало зле, у нього штучний клапан у серці. У результаті їх обприскали газом», - сказала журналіст.

Окрім журналістів «Репортера» на місце події прибули й журналісти кількох телеканалів і друкованих та інтернет-ЗМІ.

Наразі стан здоров'я Тетяни Соболик нормальний.

 
 
Liked the article?
Help us be even more cool!