ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Єнакієво бойовики ДНР викрали позаштатного кореспондента "Острова"

30.06.2014, 00:12

26 червня бойовики сампроголошеної “Донецької народної республіки” викрали в Єнакієвому (Донецька область) лікаря і позаштатного кореспондента інформаційного агентства «ОстроВ» Олександра Чернова, повідомляє informator.lg.ua.

Як пише видання, Олександра викрали вранці, коли він виходив з лікарні. Після викрадення він зв'язувався з рідними з чужого телефону.

Відомо, що якийсь час він перебував під Семенівкою, потім його перевезли в Слов'янськ. З 27 червня Олександр не виходить на зв'язок. Родичі зверталися в міліцію і на гарячу лінію «ДНР», але результатів немає. Наразі невідомо, де і в якому стані знаходиться Чернов.

Також видання звертає увагу, що у соціальних мережах опубліковано заяву «головнокомандуючого армією «ДНР» Ігоря Стрєлкова від 27 червня: «Вони ще не знають, що даний «блогер з Єнакієвого» моїм наказом відданий суду Військового трибуналу. Завтра слухання. Він там, як з'ясувалося, не тільки в блозі «свободу слова» поширював... І не тільки поширював. А, взагалі-то, в штрафроти він потрапив навіть не за антиросійський блог в «Острові», а за те, що будучи лікарем-анестезіологом, відмовився надати медичну допомогу жінці з Краматорська, доставленої з пораненням, під приводом, що «не допомагатиме сепаратистці».

ІМІ з'ясовує інформацію.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!