ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Український тиждень" з'ясував, що його наклад скуповували представники UMH Бориса Ложкіна

10.09.2012, 04:48

Часопис “Український тиждень” заявляє, що представники UMH Бориса Ложкіна скуповують наклад «Українського тижня» і перешкоджають його розповсюдженню.

Видання з’ясувало, що №36 «Українського тижня» 7 вересня викуповували у реалізаторів представники UMH Group, що належить Борису Ложкіну. Дистрибуторські структури УМХ взагалі досі не розпочали продаж останнього числа журналу.


Працівники точок роздрібної мережі розповсюдження періодики в метрополітені повідомили, що масово скуповували примірники №36 Тижня «ті самі люди, що постачають журнал «Корреспондент». Як відомо, «Корреспондент» де-юре перебуває у власності Петра Порошенка, але де-факто управління виданням здійснюють структури Українського Медіа Холдингу(UMHGroup).


Також видання дізналося, що деякі дистрибуторські мережі взагалі не розпочинали продажу №36 «Українського тижня». Зокрема, представники ТОВ «Преса Трейд» (Київ, мережа розповсюдження у супермаркетах) повідомили, що не змогли розпочати реалізацію журналу з «технічних причин», хоча інша періодика в їхній мережі з’явилася вчасно. Працівники фірми «Твоя Преса» (Харків) стверджують, що «номер не вийшов», хоча наклад для харківських реалізаторів також надійшов у належні терміни. Читачі з Одеси повідомляють, що свіжого числа «Українського тижня» немає й у місцевій мережі «Горпресса». Усі згадані дистрибутори контролюють структури UMHGroupБориса Ложкіна.


Видання нагадує, що обкладинка журналу й одна з ключових статей №36 «Українського тижня» присвячені темі маніпуляції в українських ЗМІ та монополізації медіа-ринку. На обкладинці зображені: Віктор Янукович, Дмитро Фірташ, Рінат Ахметов, Петро Порошенко та Борис Ложкін. Про компанію останнього також ідеться у статті «Хто створив маніпулятивну систему ЗМІ».

Liked the article?
Help us be even more cool!