ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Запоріжжі під час розгону мітингу під ОДА побито місцевого журналіста Микиту Шляхтунова

04.02.2014, 17:05

Режисер Запорізької ОДТРК Микита Шляхтунов постраждав під час "зачистки" силовиками Майдану у Запоріжжі. Про це розповів ІМІ сам Шляхтунов в коментарі для ІМІ.

За його словами, він "стрімив" цілий день 26 січня, коли відбувався мітинг і спроба штурму ОДА, для місцевих інформаційних сайтів. Бейдж "преса" мав при собі.

"Я увесь день був там зі своїм оператором. Ми брали інтерв'ю, ВВ-шники і міліція весь час нас бачили, що ми працюємо. Потім, коли увечері там стало бути небезпечно, ми з колегами вирішили відходити, але я таки повернувся, щоб зняти зачистку самостійно. І тут до мене підбігли представники правоохоронних органів, вдарили дубинками по ногах, я впав, затулився щитом для зйомки, під себе камеру, а вони били".

У лікарні журналісту діагностували струс мозку. Заяву до міліції він не подавав, оскільки "не сподобалося, як в лікарні зі мною предствники міліції говорили", хоч і визнає, що "треба подавати". 

Читай також про події у Запоріжжі: "Журналистское удостоверение как отягчающий фактор", "У Запоріжжі суд дав два місяці домашнього арешту побитому і затриманому працівнику ОДТРК", "Знайшовся запорізький журналіст - його побили тітушки разом з беркутівцями", 

ІМІ

Liked the article?
Help us be even more cool!