ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Запоріжжі невідомий чоловік напав на знімальну групу “Надзвичайних новин”

10.07.2013, 16:57

10 липня у Запоріжжі невідомий чоловік напав на знімальну групу програми “Надзвичайні новини” телеканалу ICTV. Оператору нанесли удар в обличчя. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив телеведучий “Надзвичайних новин” Костянтин Стогній, повідомляється на сайті “Факти.ICTV”.

Як розповів Стогній, до журналістів програми звернувся чоловік, який вважав, що його автомобіль працівники ДАІ забрали незаконно на штрафмайданчик. Коли чоловік спробував повернути авто, йому відмовилися видати його.

"Чоловік звернувся до журналістів „Надзвичайних новин“. Наш власкор виїхав з власником машини на штрафмайданчик. Автомобіль знову відмовилися видавати. Тоді прибулі попросили показати, а чи є взагалі автомобіль! Або на ньому хтось розсікає по місту. Відповіддю був потужний удар оператору в обличчя", - написав Стогній.

"Охорона звалила його (оператора - ред.) на землю і продовжила бити. Сторонні люди заступилися за журналістів. На місце прибула міліція. Журналіст зберегла відео. Стверджує, що видно момент удару. Відео і фото поки не можуть нам перегнати, оскільки дають пояснення. Як розвиватиметься ситуація - буду інформувати. Ще раз повторюся - інформація попередня”, - написав Стогній.

Як розповіла кореспондент “Надзвичайних новин” Олена Себелева, журналісти не заходили на територію штрафмайданчику.

“Незважаючи на те, що журналісти завбачливо не заходили на територію і знімали здалеку, до них незабаром підбіг розлючений чоловік і вимагав припинити зйомку і забиратися, аргументуючи це тим, що вони стоять на його землі. Чоловік сильно розсердився і, в підсумку, кинувся на журналістів”, - розповіла вона.

Liked the article?
Help us be even more cool!