ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Грушевського постраждали фотокореспонденти “Коментарів” та "Голосу України"

20.01.2014, 11:10

19 січня у Києві на вулиці Грушевського постраждав фотокореспондент “Коментарів” Олександр Проценко (Брамс), повідомляє Тиждень.ua.

«Вибите праве плече, гіпс… Із потенційних ран близько десяти дірок в штанах і штуки три осколки…», - написав на своїй сторінці у Facebook про свої травми Олександр Брамс.

Брамс уточнив ІМІ, що під час атаки була потасовка, його скинули з парапету і "трохи потопталися". Він також зазначив, що від шоку втратив орієнтацію, його підняв хтось із фотокореспондентів, і він поволі пішов до Будинку профспілок, де йому  викликали швидку. 

Також про свої поранення повідомив фотокореспондент "Голосу України" Олександр Клименко. "Біля ніг вибухнула граната о 20.40. Дірка в нозі і дірка на щоці. У 9-й лікарні доктор вийняв з ноги шматок джинсів і три пластмасових осколки", - написав він у Facebook.

В коментарі ІМІ Клименко повідомив, що постраждав він на Грушевського 19 січня, коли стояв під пам’ятником Лобановському.

“Якщо ви бачили, де памятник Лобановського, от ми там стояли (з журналістами - ред.) прямо під пам’ятником. І це було якесь таке хвилинне затишшя після того, як нападали. І ось я дивлюсь вниз і відчуваю спалах, і потім кров в нозі, кров на щоці. Пішов по допомогу і все”, - розповів Клименко.

На фото - Олександр Брамс

Liked the article?
Help us be even more cool!