ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Сумах журналістці на День журналіста спалили автомобіль

09.06.2014, 21:56

У ніч з 6 на 7 червня журналістці сумської газети «Данкор» Олені Адаменко спалили автомобіль, повідомляє Данкор.

«Фіолетовий Renault Twingo як завжди стояв під під’їздом. Близько 4 ранку спрацювала сигналізація, – розповіла Адаменко. – Чоловік прокинувся, пішов подивитися. Побачив, що машина палає, викликав пожежних. Ті приїхали, загасили машину, яка вигоріла практично повністю. Під заднім правим колесом знайшли понівечену пластикову пляшку, очевидно, із запалювальною сумішшю».

Як повідомила сумському кореспонденту ІМІ постраждала, вона однозначно пов’язує інцидент зі своєю професійною діяльністю, проте, хто саме міг би бути замовником, вона не має припущень.

Олена Адаменко спеціалізується на висвітленні «кримінальних» тем – судових справ, кримінальних розслідувань тощо.

На місце події виїжджала оперативно-слідча група, начальник УМВС України в Сумській області Анатолій Річкаль, а журналісти.

За словами Річкаля, версія про випадкове займання навіть не розглядається, з огляду на знайдену пляшку, підпал у День, коли журналісти відзначають свято й специфіку тематики статей Адаменко.

В даний час, за даним фактом правоохоронні органи проводять перевірку.

Редакція «Данкор» оголосила винагороду за інформацію щодо підпалу. Очевидців чи людям, яким відомо про подробиці інциденту, просять звертатися за телефоном 38099 938-27-82.

Liked the article?
Help us be even more cool!