ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Сімферополі представники проросійської “кримської самооборони” погрожували місцевому журналісту

05.03.2014, 14:54

5 березня у Сімферополі кореспонденту “Аргументів тижня - Крим” Станіславу Юрченку погрожували представники так званої “кримської самооборони”. Вони намагалися забрати камеру у журналіста та розбити її. Про це він розповів виданню, повідомляється на сайті “АТ - Крим”.

За словами журналіста, представники так званої “кримської самооборони” заважали проведенню мирної акції “Жінки проти війни”. Між активістами “дружини” та представниками ЗМІ відбувався конфлікт - перші виштовхували журналістів на проїжджу частину і заважали виконувати їм свою роботу.

Згодом від самооборонівців дісталося і кореспонденту видання особисто.

“Вони намагалися забрати камеру, розбити її. Почали викручувати мені руки, а потім стали погрожувати, що якщо я зроблю ще хоча б один кадр, вони приб'ють мене”, - розповів Станіслав Юрченко.

При цьому, пише видання, поряд з місцем проведення акції перебували три машини патрульних, які ніяк не реагували, а тільки спостерігали за подіями.

Після цього кореспондент відправився на зустріч з представником ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Дунею Міятович.

Видання нагадує, що сьогодні в ході акції активісти самооборони відверто нападали на мітингувальників, рвали плакати, які жінки тримали в руках і висловлювали їм прямі погрози.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!