ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Сімферополі озброєні люди захопили "Центр журналістських розслідувань"

01.03.2014, 18:03

Сьогодні у Сімферополі озброєні люди в масках захопили будівлю Будинок профспілок, де знаходиться редакція інтернет-видання “Центр журналістських розслідувань” та Інформаційний прес-центр, повідомляється на сайті Центру.

Охорона тут же покинула територію біля будівлі.

“Вломилися якісь люди. Я їх не бачив, ми забігли до редакції, коли почули тупіт. У коридорах розмовляють з характерним акцентом”, - встиг повідомити кореспондент Центру, що знаходиться в будівлі.

Люди у військовому одязі, які захопили будівлю, представилися “Кримським фронтом”, зазначивши, що будуть давати прес-конференцію. Після чого загарбники заявили, що тепер в прес-центрі розмістяться представники “Кримського фронту” з огляду на те, що з цієї будівлі “виходить не правдива інформація”. Про це повідомив лідер руху Русское Вече у Криму Костянтин Книрик. Він також повідомив, що співробітники, які тут працюють, будуть забезпечені зарплатою, їжею, “це ми беремо на себе”.

Згодом співробітників “Центру журналістських розслідувань”, що опинилися заблокованими на третьому поверсі будівлі Будинку профспілок, звільнили. “В даний час за допомогою колег з інших ЗМІ, журналісти “Центру” вивезли частину апаратури з будівлі”, - повідомила редакція.

Liked the article?
Help us be even more cool!