ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Раді виник конфлікт між журналістом та депутатом

19.05.2017, 10:38

18 травня ведучий рубрики “Вася проти гондурасів” (програма “Люмпен шоу” на телеканалі НЛО TV, виробляє продакшн Lumpeny Production) Василь Крутчак заявив, що депутат від “Народного фронту” Михайло Гаврилюк напав на нього у Верховній Раді, розбив телефон та порвав сорочку.

Як розповів журналіст в ефірі одного з телеканалів, конфлікт між ними розпочався ще десь близько місяця тому, коли він підійшов до депутата, аби взяти коментар щодо роботи його колег.

“Я навіть не зміг задати конкретно йому свого запитання, як він сказав, що прийняв рішення не давати більше журналістам жодних коментарів і інтерв’ю. Мене це здивувало, я ще тоді намагався з’ясувати, що сталося, але він зайшов до сесійної зали, тому мені це не вдалося”, – зауважив Крутчак.

Вчора ж, зазначив журналіст, він хотів лише запитати, чи не змінив той своєї думки. “Він сказав, що не бажає розмовляти. Я здивувався і запитав, хто він такий, щоб приймати такі рішення, адже саме ЗМІ з нього зробили героя”, – розповів Крутчак.

За його словами, така поведінка парламентаря є дивною, оскільки раніше Гаврилюк без проблем відповідав на всі запитання.

При цьому журналіст каже, що не провокував депутата. “Я вважаю, що я не спровокував. Після того, як він сказав, що “на то божа воля”… Хто він такий, щоби взагалі приймати таке рішення?”, – сказав він.

Крутчак повідомив, що депутат розбив йому телефон та порвав сорочку, а також намагався вдарити його в обличчя. “Він намагався бити мене в область голови, я ухилявся, але сліди є. Я навіть не намагався дати здачі, бо розумію, що він депутат і має недоторканність. І я розумію, чим це для мене може скінчитися”, – сказав він.

Крім того, Крутчак наголосив, що не збирається подавати жодних заяв до поліції, тому що жодних результатів з цього не буде. Таку думку він пояснив тим, що Гаврилюк є представником "Народного фронту", саме цю політсилу представляє міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Журналіст Крутчак раніше вів рубрику “Золотий батон”, де вже фігурував депутат Гаврилюк.

Водночас Михайло Гаврилюк заявив в кулуарах парламенту, що не нападав на журналіста, а навпаки, хотів його підтримати при раптовому падінні.

“Ідучи зі мною, спускаючись сходами, він йшов, я мовчки, сказав, що я йому не даю інтерв’ю, що більше ніколи не буду давати йому інтерв’ю, а він все одно. Я спускався у буфет, бо я інколи люблю там пити каву. Я ще раз хотів сказати йому, що не дам інтерв’ю, різко розвернувся і сказав. При цьому він почав падати. Якби я знав, що він на мене буде таку кляузу писати, я б його не підтримав. Я підклав свої рученята, щоб його втримати. При цьому він, коли падав, у нього впав телефон, я його, звичайно, втримав. Я однією рукою не міг втримати, мусив його зверху підтримати. Сорочка виявилася дуже слабенькою. Сорочка порвалася, лице розбилося, телефон розбився. Я у чому винен? Що я його хотів спасти?” - сказав Гаврилюк.

За матеріалами “Детектор медіа”, 24 канал, “112 Україна”

Liked the article?
Help us be even more cool!