ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Полтаві суддя утікав від журналістів, аби не давати коментарів у справі щодо мера

22.06.2016, 13:17

21 червня у Полтаві голова Октябрського районного суду Олександр Струков утікав від журналістів телеканалу “Лтава” та представників інших ЗМІ, уникаючи коментарів щодо скандальної справи відносно мера Полтави Олександра Мамая та його екс-заступника Дмитра Трихни. Про це повідомляє представниця ІМІ у Полтавській області.

Так, у суді триває розгляд справи судді Октябрського суду Лариси Гольник. Дмитра Трихну звинувачують у пропозиції хабара Гольник. Це він робив нібито на прохання полтавського міського голови Мамая, стверджують прокурори. Мета – закрити корупційну справу, відкриту через незаконний дозвіл на відкриття кіосків його падчерки.

Як повідомляє представниця ІМІ, місцеві журналісти висвітлюють цей судовий процес. Однак їхній роботі постійно намагаються перешкоджати: то захист колишнього заступника міського голови просить перевірити журналістів, аби ті не вели приховану зйомку під час судового засідання, то суддя Струков відмовляється говорити із журналістами.

Зокрема, забарикадувавшись у себе в кабінеті, а згодом влаштувавши втечу із будівлі суду. Інцидент стався після чергового судового засідання. Втечу судді від преси зафіксували оператор та журналіст “Лтави” Антон Старишко та Олександр Перов.

На своїй сторінці у Фейсбук журналіст Олександр Перов написав: “Я думав такого не буває. Це суддя Струков. Він головний в Жовтневому суді, такі ось у них порядки. Конфлікт Струкова і Гольник давно триває. Ми вирішили почути, як працюється голові суду. В результаті  він спочатку грюкнув дверима, потім закрився в кабінеті, а потім бігав по дворах-кущах”.

Фото - скріншот з відео

Liked the article?
Help us be even more cool!