ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Полтаві журналісту Vpoltave.info майданівці розбили фотокамеру

20.02.2014, 19:21

Сьогодні під час виконання своїх професійних обов’язків на журналіста інтернет-видання  Vpoltave.info Анатолія Мележика накинувся один із євромайданівців та зламав фотокамеру, повідомляється на сайті видання.

Як розповів Мележик, він спілкувався із лідерами полтавського Майдану та пересічними полтавцями. Потім він почав спілкуватися з жінкою, яка не підтримує настрої мітингувальників. Саме в цей час один з майданівців підбіг до журналіста, сказавши, що жінка - провокатор і за Партію регіонів.

“Прийшовши на євромайдан, я вирішив поспілкуватися із мешканцями нашого міста, які прийшли зранку на площу перед ОДА у Полтаві. Спочатку я взяв інтерв’ю в активістів – Олександра Коби, Романа Чабановського, Петра Ворони, а потім пішов у маси.

У мене зав’язався діалог із мешканкою Полтави, яка сказала, що не підтримує радикальні дії та настрої мітингувальників. Саме у цей час до мене підбіг один із майданівців, який сказав: “Навіщо ти її знімаєш, адже вона – провокатор, вона за Партію регіонів”.

Внаслідок конфлікту та агресивної поведінки з боку мітингувальників, журналісту із другої спроби розтрощили фототехніку, повністю зламавши об’єктив.

Liked the article?
Help us be even more cool!