ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Полтаві журналістці погрожували через ще неопублікований матеріал

14.11.2016, 11:29

Журналістці полтавського видання “Коло” Ніні Король 9 листопада погрожував невідомий, забороняючи публікувати матеріал, над яким вона працює. Про це журналістка повідомила представниці ІМІ в Полтавській області.

Мова йде про конфліктну ситуацію, що виникла навколо ставка на території Полтавської обласної психіатричної лікарні.

Коли журналістка готувала матеріал до друку, на її особистий телефон зателефонував невідомий. “Чоловік не представився, але козиряв регаліями, мовляв, він перший заступник начальника рибінспекції Полтавської області, голова підготовчої комісії, член українського товариства охорони природи. Хотів проконсультувати мене на прохання лікарів психіатричної лікарні ім. Мальцева (його просили). Коли йому запропонувала прийти і розповісти свою точку зору в редакції, чоловік не погодився, назвався старою людиною. На пропозицію прийти до нього за коментарем теж не погодився. Кілька разів назвав мене “якоюсь дєвочкою”, а видання – якимось “Колом” чи квадратом. Вказав, що якщо я писатиму матеріал, то вимагатиме одразу спростування, і взагалі, як прийде, то… Тут я не дочекалась страшних слів (бо перед цим ще була фраза погрозливим тоном, що ми зустрінемось!)”, – розповіла Ніна Король.

Як розповіла журналістка, телефонували їй на той номер, який вона залишила представниці психлікарні.

“Цей номер я залишала лише юристу психлікарні Наталії Задорожній, а ще дзвонила з нього їхньому головлікарю за день до того, до візиту туди. Юрист підтвердила, що давала мій номер начмеду Гаврилюку (у матеріалі фігурує). Він просив для консультації”, - розповіла Король.

Журналістка написала заяву до поліції.

Фото - "Коло"

Liked the article?
Help us be even more cool!