ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Полтаві адвокат погрожувала у суді побрити наголо журналістку

31.08.2016, 11:31

30 серпня в Октябрському райсуді Полтави адвокат підозрюваного, справу якого розглядали, Марина Розанова, погрожувала журналістці ГромадськеТБ.Полтава Ользі Дудці. Про це повідомляє онлайн-видання “Полтавщина”.

Як пише видання, Розанова підбігла до журналістки після судового засідання в коридорі, схопила її за руку і сказала: “Я побрию тебе наголо, якщо ти в інтернеті опублікуєш мою фотографію”.

Також вона погрожувала Ользі Дудці, що подасть на неї до суду, а у журналістки не вистачить зарплати, щоби з нею судитися.

Погрожували також журналісту “Полтавщини” Миколі Лисогору, де, власне, й розміщена фотографія скандальної адвокатки. Як пише видання, поза залою суду, уникаючи інших свідків, батько підозрюваного сказав журналісту “Полтавщини”, що засуне йому фотоапарат в “ж…”. У коментарях під публікацією “Полтавщини” невідомий коментатор звинувачує медійників, які буди присутні на суді, у недотриманні журналістської етики.

Судове засідання стосувалося розгляду справи 25-річного полтавця, якого підозрюють у вбивстві свого товариша. 30 грудня 2015 року вдень на вулиці Калініна невідомий зробив три постріли із травматичної зброї в голову чоловіку. Поранений від отриманих травм помер у лікарні. Невдовзі поліція затримала чоловіка, якого і підозрює у вбивстві полтавця. За фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального Кодексу України (умисне вбивство).

12 січня 2016 року на сайті “ОРД” користувач “Козак” залишив повідомлення, що підозрюваний – син кримінального авторитета. Наразі підозрюваного тримають під вартою, поки не завершилося слідство, попередньо це триватиме до 2 листопада.

Як повідомляє Громадське ТБ.Полтава, адвокат Марина Розанова є дружиною полтавського прокурора. Зокрема, у декларації прокурора прокуратури Полтавської області Юрія Розанова за 2014 рік у графі “Члени сім'ї декларанта” вказано прізвище та ініціали його дружини: Розанова М.В., що збігаються з ініціалами адвоката (Розанова Марина Валеріївна).

В коментарі “Детектору медіа” адвокатка Марина Розанова зазначила: “У тих, хто це пише, занадто завищена самооцінка. Я давно не звертаю увагу на дурниці, які пишуть журналісти, а адекватні люди в них не вірять”.

На фото - Марина Розанова, фото "Полтавщини"

Liked the article?
Help us be even more cool!