ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Москві затримали американського журналіста

07.12.2017, 14:49
Фото - Новое время

Сьогодні, 7 грудня, в Москві (Росія) затримали американського журналіста та політичного оглядача Майкла Бома, повідомляє Новое время. За словами його колеги Іліаса Меркурі, причиною цього стала “відсутність реєстрації”.При цьому Бом працює в Росії вже близько 20 років.Крім того, пише видання, він часто з'являється в ефірі пропагандистських ток-шоу на федеральних каналах, де критикує агресивну політику Кремля.

За інформацією видання, причиною затримання в Москві американського журналіста Майкла Бома стала перевірка його документів.

При цьому російські силовики прийшли до нього прямо додому.

“Вони приїхали до мене додому і перевірили мої документи (візу, реєстрацію, паспорт) - “стандартна перевірка документів іноземців”, як мені пояснили. Потім попросили мене проїхати з ними до відділку поліції, що я і зробив”, - розповів Бом у себе в Facebook.

За словами журналіста, незважаючи на те, що ніяких порушень з його боку не було, його все ж попросили написати "пояснювальну".

“Дивно й те, що приїхали до мене додому для перевірки. Зазвичай на вулиці перевіряють документи. Так і не пояснили, чому вони вирішили ощасливити мене таким несподіваним домашнім візитом”, - написав він, зазначивши, що витратив на це півтори години.

Liked the article?
Help us be even more cool!