ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Москві до Сущенка не допустили адвоката

18.05.2017, 11:14

Правоохоронці не допустили адвоката Марка Фейгіна до його підзахисного, журналіста національного інформаційного агентства “Укрінформ” Романа Сущенка в СІЗО в Москві (Росія). Про це Фейгін написав у своєму мікроблозі Twitter, повідомляють Українські новини.

“СІЗО “Лефортово”, напередодні розгляду судом моєї скарги на продовження арешту підзахисного Сущенка, стало на заваді відвідування його там”, - написав Фейгін.

Як повідомляв ІМІ, 18 травня Московський міський суд РФ розгляне апеляційну скаргу адвоката Марка Фейгіна щодо подовження арешту його підзахисного, українського журналіста Романа Сущенка.

26 квітня Лефортовський суд Москви продовжив до 30 червня арешт українському журналісту Романові Сущенку, обвинуваченому в РФ у шпигунстві.

30 вересня 2016 року у Москві (Росія) неправомірно був затриманий власний кореспондент агентства у Франції Роман Сущенко за звинуваченням “у шпигунстві”.

ФСБ РФ його ідентифікує як кадрового співробітника української військової розвідки полковника, який збирав відомості про діяльність російських Збройних сил. Порушено кримінальну справу за статтею “Шпигунство”.

Liked the article?
Help us be even more cool!