ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві під час сесії облради охоронець голови ОДА напав на власкора "Інтера"

27.04.2017, 13:57

Сьогодні, 27 квітня, у Миколаєві під час засідання обласної ради чоловік, який постійно супроводжує голову Миколаївської облдержадміністрації і якого називають його охоронцем, напав на кореспондента телеканалу “Інтер” Кирила Ющишена та відібрав у нього мобільний телефон. Про це журналіст заявив на своїй сторінці у Facebook та підтвердив представнику ІМІ в Миколаївській області.

До Ющишена, поки він знімав засідання облради, підійшов чоловік, схопив його за руку та відштовхнув з місця, де він стояв.

“Помічниця нашого губернатора Олексія Савченко Тетяна Мазниченко сказала: “У кожного своя робота – у охоронця своя, у журналіста своя”. Після цього вже в холі, коли я спробував сфотографувати цього крутого охоронця для поста в ФБ, він на мене напав, заломив мені руку і відібрав телефон”, - розповів кореспондент.

Відібрати телефон назад в охоронця голови ОДА вдалось тільки трьом патрульним поліцейським, які, як каже Кирило Ющишен, одразу затримали його, дістали з кишені його штанів телефон і повернули назад журналісту.

Після цього чоловік став заявляти поліції, що він підозрює кореспондента “Інтера” в замінуванні будівлі ОДА та в тому, що він незаконно проник у будівлю з вибухівкою.

У свою чергу, сам охоронець назвав звинувачення Ющишена наклепом - нібито журналіст його в чомусь провокував.

Наразі власкор “Інтера” має намір написати заяву до поліції за фактом перешкоджання законній професійній журналістській діяльності.

Фото Кирила Ющишена

Liked the article?
Help us be even more cool!