ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві під час бійки на суді над Трухановим постраждала журналістка 24 каналу

16.02.2018, 11:48
Фото - Ельдара Сарахмана, УП

У Києві 15 лютого журналістка 24 каналу Леся Виговська постраждала під час бійки на засіданні Солом’янського районного суду з обрання запобіжного заходу меру Одеси Геннадію Труханову, коли невідомі побили активіста одеського “Автомайдану” Віталія Устименка. Про повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на телеканал.

Суд обрав запобіжний захід Труханову, відпустивши його на поруки нардепа від БПП Дмитра Голубова. Спеціалізована антикорупційна прокуратура просила суд арештувати Труханова з альтернативою застави в сумі 50 мільйонів гривень. Під час засідання під Солом'янським судом у Києві відбулися сутички і затримання, кульове поранення отримав правоохоронець.

Після оголошення рішення суду до зали, де відбувалось засідання, зайшли близько 20 молодиків у чорному одязі і балаклавах, витягли активіста одеського “Автомайдану” Віталія Устименка в коридор й почали бити. При цьому невідомі перешкоджали присутнім у суді журналістам вести зйомку, повідомляє “Українська правда”.

На телеканалі повідомили, що під час бійки молодики вдарили по обличчю журналістку 24 каналу Лесю Виговську. При цьому це не був цілеспрямований напад на журналістку, хоча невідомі й розуміли її професійну належність.

Liked the article?
Help us be even more cool!