ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У "Кременчуцького Телеграфа" з'явився сайт-клон

27.04.2012, 05:29
У мережі Інтернет з'явився сайт-клон "Кременчуцького Телеграфу" - "Телеграф в Кременчуці", повідомляється на сайті "Кременчуцького Телеграфу".

Згідно повідомлення, інтернет-видання має не тільки схожу назву та адресу в інтернеті з "Кременчуцьким Телеграфом", а й використовує зареєстрований товарний знак "Телеграф".

“Редакції "Кременчуцького Телеграфу" не вдалося самостійно з'ясувати у реєстратора доменного імені контактні дані власника сайту-клона. Керівництво реєстратора відповіло, що дані про їх клієнтів захищені Законом України «Про захист персональних даних» та за запитами третіх осіб не надаються. Разом з тим, реєстратор переслав скаргу «Кременчуцького Телеграфа» керівництву сайту-клона”, - йдеться у повідомленні редакції.

Також редакція «Кременчуцького Телеграфа» звернулася в міліцію і прокуратуру “з проханням втрутитися в ситуацію, щоб припинити незаконні дії власників інтернет-ресурсу”.

Нагадаємо, 11 квітня редакція газети "Кременчуцький Телеграф" звернулася до Комітету з питань свободи слова Верховної Ради з приводу утисків, яких зазнала з боку провладних структур міста.

6 квітня головний редактор газети "Кременчуцький Телеграф" Сергій Кулясов звернувся з заявою до колег з проханням взяти під громадський контроль судовий процес за цивільним позовом його колишнього партнера Олександра Хуторного. Після цього суддя Автозаводського райсуду Анатолій Середа відмовився від головування на процесі за цим цивільним позовом.

Колишній засновник кременчуцьких газет «Приватна газета» і «Кременчуцький ТелеграфЪ» Олександр Хуторний заявив, що ініційований ним позов до редакцій газет не має політичного підґрунтя і не пов'язаний з виборами

Захищати інтереси редакції взявся Інститут розвитку регіональної преси.

18 квітня інтернет-сайт газети "Кременчуцький ТелеграфЪ" зазнав хакерської атаки.
Liked the article?
Help us be even more cool!