ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві невідомий поранив оператора СТБ

19.04.2012, 03:58
У Києві 18 квітня під час конфлікту з невідомим постраждав оператор однієї з телекомпаній. Про це повідомляється на сайті Головного управління МВС України в місті Києві.

Як повідомляють у міліції, до чергової частини Солом'янського РУ ГУМВС надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що на вул. Василенка він надав медичну допомогу 38-річному мешканцю столиці. Після цього постраждалого з колото-різаним пораненням було госпіталізовано до лікарні.

Місце пригоди було ретельно оглянуто слідчо-оперативними групами Головного та районного управлінь міліції. На розшук підозрюваного орієнтовано особовий склад патрульних нарядів. Наразі встановлено, що конфлікт потерпілого з невідомим виник раптово, йдеться у повідомленні.

За словами родичів, потерпілий є оператором однієї з провідних телекомпаній України. Підтверджуючих документів про належність до ЗМІ чоловік при собі не мав. Інформація перевіряється, зазначили у міліції.

За фактом нанесення тілесних ушкоджень порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Столична міліція звертається до можливих свідків цієї пригоди з проханням повідомити про це до Солом’янського райуправління міліції і допомогти в розшуку підозрюваного.

За інформацією джерел «Телекритики», оператор працює на каналі СТБ.
Liked the article?
Help us be even more cool!