ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У журналістів забрали плакати під час конгресу, бо хтось проніс ножі і рогатки

05.09.2012, 07:32

Управління державної охорони вилучало плакати у журналістів під час Всесвітнього конгресу газетярів, щоб вони не зашкодили президенту. Про це повідомив заступник керівника УДО Микола Решетняк на засідання Комітету ВР з питань свободи слова та інформації 5 вересня, повідомляє "Українська правда".


За його словами, йому особисто нічого про плакати невідомо, але для цього були підстави, адже під час заходу працівники вилучили "дві одиниці ножів, дві рогатки, пляшку шампанського, вина та горілки". "Ці речі були вилучені під час огляду відвідувачів Форуму в день, коли там був президент. Після заходу ми їм все повернули", - заявив Решетняк.


При цьому він не зміг пояснити зв'язок між плакатами журналістів та рогатками, заявивши, що він не знає, комі належать ножі, рогатки та спиртне, і чи було це все вилучено у журналістів.


На питання, чи повернуть журналістам їх особисті речі - як було повернуто іншим особам ножі та рогатки, Решетняк повідомив наступне: "В моєму рапорті нічого немає про плакати, але якщо у вас щось вкрали або відібрали - зверніться міліції, або приходьте в УДО на Богомольця, 8", - заявив Решетняк.


 
Liked the article?
Help us be even more cool!