ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Донецьку напали на знімальну групу каналу "Донбас"

22.01.2014, 19:24

У середу, 22 січня, під час демонстрацій прихильників і противників євромайдану в Донецьку на бульварі Шевченка на знімальну групу телеканалу «Донбас» було скоєно кілька нападів. Про це повідомила прес-служба холдингу «Медіа Група Україна», до якого входить канал, пише "Телекритика".
 
У кореспондента каналу Юлії Міншакірової невідомі молоді люди намагалися вибити мікрофон, оператору Ігорю Монастирьову було нанесено декілька ударів у голову і тулуб, здійснювалися спроби вирвати телекамеру. При цьому всі удари, як правило, наносилися зі спини.
 
За фактом нападу постраждалі журналісти звернулися із заявою до місцевого РВВС.

Колектив телеканалу «Донбас», а також холдинг «Медіа Група Україна», до складу якого входить телеканал, заявили, що таке агресивне ставлення до журналістів категорично неприйнятне.

«Засоби масової інформації, і в першу чергу телебачення - ключові джерела отримання людьми об'єктивної інформації, особливо в нинішніх умовах. Ми наполегливо закликаємо до максимальної толерантності та поваги з боку всіх учасників масових акцій: як прихильників, так і противників євромайдану. Журналісти виконують свій професійний обов'язок в інтересах усього суспільства», - йдеться в заяві холдингу.
 
Події в Донецьку висвітлюються у вечірніх випусках новин каналу «Донбас», а також у випуску інформаційної програми «События» о 19:00 на каналі «Україна».
 
Як писали раніше, сьогодні, 22 січня, у Донецьку прихильники Партії регіонів перешкоджали журналістам висвітлювати їх мітинг і напад на учасників Євромайдану. «Тітушки» закидали представників ЗМІ снігом із фарбою та яйцями. Зокрема, облили фарбою журналістку «Новостей Донбасса» Віолету Тарасенко та кинули яйцем у журналістку Gazeta.ua Тетяну Заровну.
 

Liked the article?
Help us be even more cool!