ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Дніпропетровську травматичними кулями поранено двох операторів 34 каналу

26.01.2014, 21:16

26 січня у Дніпропетровську під час зйомок протестної акції біля будівлі Дніпропетровської облдержадміністрації, де відбувалися сутички між міліцією і радикально налаштованими мітингувальниками, постраждали журналісти 34 телеканалу, повідомляється на сайті телеканалу.
Зокрема, оператору Сергію Кочету в голову кинули камінь. Від серйозних травм його врятувала захисна каска.
О 18 годині знімальна група 34 телеканалу опинилася в епіцентрі протистояння, в результаті оператор Сергій Кочет отримав поранення в спину з травматичного зброї, у оператора Данила Пєтєрімова травма руки (імовірно перелом руки від ударів, нанесених палицями). Журналіст Наталія Свєтлова отримала удари і садна від ударів палицями. Крім того , нападники розбили камеру знімальної групи.
Про подію журналісти вже повідомили в міліцію.

Як повідомляє сайт «Комментарии: Днепропетровск», оператори вели зйомки у світловідбивних жилетах з надписом «Преса». За інформацією видання, їм стріляли у спину з травматичної зброї з боку «тітушок».

«Я видела, как били оператора 34-ки. Били специально, с криками «П…ди журналиста!». Мне тоже в голову не просто так прилетело, на кого Бог пошлет, а чувак целился в человека с камерой», – цитує журналіста порталу Dnepr.com Марину Давидову "Тиждень.ua".

 

Liked the article?
Help us be even more cool!