ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Дніпропетровську тітушка розбив камеру знімальній групі Нового каналу

30.01.2014, 12:42

У Дніпропетровську на «антимайдані» невідомий чоловік розбив камеру знімальній групі «Нового каналу» (оператор Юрій Христьян та журналіст Євген Педашенко), повідомила Радіо Свобода знімальна група телеканалу.

За словами кореспондентів, інцидент стався, коли вони з досить далекої відстані намагались відзняти наметове містечко прихильників Партії регіонів.

«Ми знімали абсолютно мирний і спокійний сюжет про те, як живе облдержадміністрація, знімали мітинг прихильників Партії регіонів, зокрема наметове містечко. Ми не пхали камеру людям в обличчя, не брали детальних планів, ми знімали на досить пристойній відстані. Раптом з натовпу до нас підійшов чоловік не дуже інтелігентної зовнішності й одразу почав бити камеру. Потім він сказав: «Хлопці, приберіть камеру». Тобто, спершу розбив, а вже потім, видно, в його голові народились якісь слова. За зовнішнім виглядом він, звісно, нагадував тітушку», – розповіли Радіо Свобода у знімальній групі.

За даними кореспондентів, вони передали інформацію та відеокадри інциденту до Дніпропетровської обласної ради, щоб винного в пошкодженні камери ідентифікували, а також збираються подати заяву до міліції.

Кореспонденти Нового каналу  передали інформацію та відеокадри інциденту до Дніпропетровської обласної ради, щоб винного в пошкодженні камери ідентифікували, а також збираються подати заяву до міліції.

Фото - print screen з відео

Liked the article?
Help us be even more cool!