ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Дніпродзержинську працівник МНС облив журналіста водою із шлангу при -10 морозу

28.01.2014, 18:09

У Дніпродзержинську (Дніпропетровська обл.) працівник Міністерства надзвичайних ситуацій (МНС) облив водою головного редактора місцевої газети «Событие» Михайла Балтаксу під час зйомок, як влада готується до штурму Дніпродзержинського міськвиконкому. Про це повідомляє "Телекритика"

Михайло Балтакса вів фотозйомку для газети «Событие», як місцева влада вантажівками завозить до будівлі Дніпродзержинського міськвиконкому сніг, аби зробити барикаду у людський зріст на випадок штурму мітингувальниками. Співробітники МНС заливають снігові намети водою.

Фотозйомка не сподобалась одному із МНСників, і він вирішив помститись журналісту. «Коли я підійшов це сфотографувати, один з співробітників МНС облив мене водою», - розказав Михайло Балтакса.

Головний редактор стверджує, що МНСник зробив це навмисне, знаючи, що після цього на морозі -10 градусів журналіст не зможе працювати. Михайло Балтакса розцінює такі дії, як перешкоджання професійній журналістській діяльності. Однак подавати заяву до міліції чи прокуратури головред не збирається, написавши про інцидент на форумі газети «Событие».

Liked the article?
Help us be even more cool!