ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Чернівцях до керівника порталу Букінфо прийшла міліція

18.09.2015, 12:22

Сьогодні, 18 вересня, у Чернівцях міліція прийшла до квартири керівника інформаційного порталу Букінфо Сергія Зарайського для проведення слідчих дій. Про це повідомляє регіональний кореспондент ІМІ.

Слідчі дії пов'язані із заявою одного з активістів до міліції щодо адресованих йому погроз в коментарях під різними матеріалами на сайті видання. Міліція мала перевірити ІР-адреси коментаторів і отримала доступ до цих даних за постановою слідчого судді.

“І хотіла вона їх отримати з техніки, яка є вдома у керівника порталу”, - повідомляє кореспондент ІМІ.

На місце виїхали журналісти, представник ІМІ в Чернівецькій області. Міліціонери, які прибули до Сергія Зарайського, побачивши, що їх знімають, поїхали геть. Мотивували поспішний від'ізд необхідністю долучити спеціаліста до слідчих дій з технікою Зарайського.

Як повідомив “Молодому Буковинцю” Сергій Зарайський, правоохоронці планували провести обшук в рамках кримінального провадження, яке було відкрите кілька років тому за фактом погроз активісту Геннадію Гекову у коментарях на сайті БукІнфо.

В активіста є постанова суду, згідно з якою слідчі можуть провести обшук в квартирі Зарайського.

Також, за словами Зарайського, на сайті "БукІнфо" наразі відсутні коментарі, в яких містилися погрози Гекову. Вони були видалені раніше модератором сайту, оскільки не відповідають критеріям коментування.    

Liked the article?
Help us be even more cool!