ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Британії планують закрити Russia Today

13.03.2018, 13:37

Регулятор телерадіомовлення Великої Британії Ofcom попередив підконтрольний Кремлю телеканал Russia Today, що його ліцензія може бути скасована. Про це повідомляє “Українська правда” з посиланням на Times.

Від того, аби зробити це, відомство відділяє висновок британського прем'єра Терези Мей щодо отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скріпаля. 14 березня вона планує визначитись, чи вважати Росію винною у злочині.

За інформацією видання, 12 березня депутати Палати представників неодноразово піднімали питання про трансляцію RT у Британії, і Мей запропонувала у якості санкції проти каналу закрити його.

На питання одного з депутатів, коли нарешті Велика Британія зупинить пропагандистів з Russia Today, прем'єрка відповіла, що повідомить Палату про подальші санкції щодо каналу вже цього тижня.

Нагадаємо, у Великій Британії встановили, що колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньку Юлію отруїли нервово-паралітичною речовиною військового типу “Новичок”, яку розробляла Росія.

Liked the article?
Help us be even more cool!