ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter дозволить бачити свою стрічку новин у хронологічному порядку

19.09.2018, 16:10

Компанія Twitter оголосила, що надасть своїм користувачам можливість бачити стрічку новин у хронологічному порядку, а не через алгоритми, як є зараз. Таким чином користувачі зможуть оминути режим "найкращий твіт спочатку", про що повідомляє Business Insider.

Відпочатку Twitter був налаштований таким чином, що стрічка новин подавалася у правильному хронологічному порядку. Втім, у 2016 році компанія перейшла на використання спеціальних алгоритмів, які ставили наперед найпопулярніші пости та пости користувачів, з якими власник акаунту найбільше контактував.

У своїй заяві компанія зазначила, що почула численні відгуки про те, що користувачі прагнуть бачити свою стрічку в Twitter оригінальною, без будь-яких фільтрів.

"Ми працюємо над тим, щоб забезпечити вас найдоступнішим шляхом для переключання між стрічкою у Twitter, яка найбільше підходить вам, та стрічкою новин із найостаннішими постами", - зазначили в компанії.

Водночас CEO компанії Джек Дорсі написав у своєму твіттері, що користувачі вже зараз можуть поставити собі ці налаштування.

Використання алгоритмів у соціальних мережах може бути інструментом маніпуляцій, а також причиною потрапляння до інформаційної бульбашки, в якій знаходитимуться тільки однодумці, люди з однаковими поглядами на світ. Існує чимало порад, як вибиратися з таких інформаційних бульбашок. Наприклад, від DW.

Liked the article?
Help us be even more cool!