ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ТРК “Радіо-Ера” придбала компанія, яка володіє журналом “Новое время”

26.09.2017, 11:01
Фото - www.eramedia.com.ua

Інвесткомпанія Dragon Capital завершила операцію з придбання телерадіокомпанії ТОВ “Телерадіокомпанія “Радіо-Ера”. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу компанії.

Як йдеться у повідомленні, радіостанція стане ще одним важливим активом у структурі медіа-власності Dragon Capital, яка вже володіє громадсько-політичним журналом “Новое время” і однойменним інформаційним інтернет-порталом.

Сума угоди в прес-релізі не розголошується.

Прес-служба зазначає, що курирувати всі медіа в портфелі Dragon Capital продовжить головний редактор журналу та сайту “Новое время” Віталій Сич. Керівником проекту “Радіо-Ера FM” стане Валерій Калниш, який раніше очолював газету “Коммерсантъ-Украина”, радіо “Вести”, а також інтернет-портал “РБК-Україна”.

“Ми раді, що медіа-портфель компанії поповнився найстарішою розмовною радіостанцією країни з багатою історією, і поки що не плануємо революційних змін на радіостанції”, - заявив генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала.

Компанія також зазначає, що найближчим часом новий власник станції планує збільшити інвестиції в технічне оснащення “Радіо-Ера FM”.

ТОВ “ТРК “Радіо-Ера” було зареєстровано в 1998 році. Його статутний капітал становить 300 тис. грн. Кінцевим бенефіціаром ТРК до купівлі була фізособа-резидент Антон Симоненко.

Заснована у 2000 році Dragon Capital - одна з найбільших інвесткомпаній України. Працює у сфері прямих інвестицій і фінансових послуг, надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів.

Liked the article?
Help us be even more cool!