ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ТІТУШКИ УБИЛИ ЖУРНАЛІСТА В'ячеслава Веремія, газета Весті

19.02.2014, 05:59

Вночі 18 лютого журналіста В'ячеслава Веремія витягнули з таксі і побили тітушки на вул. Великій Житомирській у Києві. Про це повідомив журналіст Liga.net Сергій Висоцький у Фейсбук.

"Около ресторана Чорне Порося на Большой Житомирской титушки вытащили из такси и начали избивать журналиста Славка Веремия. Его судьба неизвестна", - написав журналіст.

Пізніше Висоцький уточнив, що Веремій знаходиться у лікарні.

За уточненням інтернет-видання "LB.ua" (з посиланням на газету "Вести"), невідомі чоловіки з битами, зброєю, камуфляжі та чорних масках напали на В'ячеслава Веремія та ІТ-спеціаліста Олексія Лимаренка, котрі поверталися з роботи на таксі. Коли авто зупинилося на світлофорі, з арки вибігли чоловіки, почали розхитувати авто і закидати його "коктейлями Молотова". Таксиста, Вячеслава та Олексія вони витягли з авто та жорстоко побили. Водій отримав серйозні травми ноги. Олексію спотворили обличчя. Їм було надано першу медичну допомогу. В'ячеслав отримав поранення у груди й перебував у реанімації Лікарні швидкої допомоги. Медики оцінювали його стан як вкрай важкий.

Близько 5.40 ранку 19 лютого журналіст Віталій Селик з посиланням на Анатоля Велімовського, який чергував у Лікарні Швидкої Допомоги, повідомив, що Веремій помер у лікарні. "У БСП помер журналіст Вячеслав Веремій. Про це повідомила Варта у лікарні. Його біля Михайлівської площі тітушки витягнули з таксі, побили і прострілили живіт. Памятаю його ще з "Газети по-киевски". У нього залишився син Максим - 4 роки. Пухом земля...", - написав Селик.

Як повідомлялося, 19 січня під час подій на Грушевського В'ячеслав Веремій отримав серйозну травму ока та було травмовано руку. "Я пока еще не осознал того, что произошло, но надеюсь, что четырехлетнего сынишку Максима я смогу увидеть двумя глазами..." - говорив він перебуваючи в лікарні.

О 6:47 сайт газети "Вести" підтвердив загибель журналіста. Звернувшись з вимогою до "правоохранительных органов провести в кратчайшие сроки расследования и найти убийц нашего журналиста", газета попросила можливих свідків нападу писати на е-мейл [email protected].

Зі слів таксиста і нашого IT-фахівця, повідомляють “Вести”, на початку першої ночі машина під'їхала до перехрестя Б. Житомирської та Володимирської. У цей час тут стояв натовп людей - хто в камуфляжі, хто в цивільному одязі, багато в касках, в масках, з щитами і кийками. “Слава спробував, перебуваючи в машині, зняти їх - і це, мабуть, і викликало агресію. Чоловіки з натовпу тут же напали на автомобіль, почали його громити кийками, витягли таксиста і двох пасажирів і почали жорстоко бити. Трохи пізніше в Славіка вистрілили і залишили стікати кров'ю”, - написало видання.

Кто убил Вячеслава Веремия. Фото 4

Liked the article?
Help us be even more cool!