ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Теличенко оскаржить непричетність Кучми до вбивства Гангодзе

14.12.2011, 02:19
Адвокат потерпілої у справі Кучми Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко не задоволена рішенням суду та має намір його оскаржити.

Про це повідомляє "Gаzeta.ua".

"Звичайно, ми будемо оскаржувати це рішення, тому що воно є незаконним. Якщо суд засідає до 22:30, то вже не треба сподіватися на законне рішення. Якщо суд проводить судове засідання за один день упродовж 10,5 годин з однією двадцятихвилинною перервою, то так само рішення буде очікуване", - зазначила вона.

"Буде апеляційне оскарження і, найімовірніше, так само касаційне. Тому що довіри до судді в апеляційній інстанції також немає", - наголосила Теличенко.

Водночас представник потерпілої Олесі Гонгадзе, матері журналіста, Андрій Федур рішенням суду також незадоволений, проте оскаржувати його не збирається.

"Рішення суду для мене було прогнозованим, тому тут мене нічого не дивує. Але, скоріше за все, це рішення я оскаржувати не буду. Я не буду гратися у ці ігри. Але я не можу зараз висловити свою позицію через те, що адвокат у кримінальному процесі може лише діяти так, як вважає за потрібне його довіритель. Припускаю таку думку, що в мого довірителя буде аналогічне ставлення до цього", - підкреслив він.

Як відомо, у середу Печерський райсуд Києва скасував постанову Генпрокуратури про порушення кримінальної справи у відношенні Леоніда Кучми за обвинуваченням у причетності до вбивства Георгія Гонгадзе.

Як зазначається у постанові, суд не знайшов підстав, які б указували на причетність Кучми до скоєння тяжкого злочину.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!