ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сущенка планують ув'язнити на 20 років - адвокат

20.11.2017, 10:32
Роман Сущенко, фото Укрінформ

Заарештованого в Росії українського журналіста Романа Сущенка планують ув'язнити на 20 років. Про це повідомив у Twitter адвокат Сущенка Марк Фейгін, повідомляє “День”.

“Завтра (20 листопада - ред.) до мого підзахисного українського журналіста Романа Сущенка прилітає на побачення дружина з дочкою, напередодні “суду”, де йому збираються виписати 20 років за “збір інформації про можливе вторгнення Росії в Україну” влітку-восени 16-го (за версією слідства)”, - написав Фейгін.

Як повідомляв ІМІ, 10 листопада Московський міський суд (Росія) відхилив апеляцію адвоката на продовження арешту українського журналіста Романа Сущенка, якого російська влада звинувачує у шпигунстві. Сущенка залишили під вартою до 30 листопада.

25 вересня Московський міський суд продовжив арешт незаконно утримуваному в Москві журналісту Укрінформу Роману Сущенку на два місяці – до 30 листопада.

30 вересня 2016 року у Москві (Росія) неправомірно був затриманий власний кореспондент агентства у Франції Роман Сущенко за звинуваченням “у шпигунстві”.

ФСБ РФ його ідентифікує як кадрового співробітника української військової розвідки – полковника, який збирав відомості про діяльність російських Збройних сил. Порушено кримінальну справу за статтею “Шпигунство”.

Роман Сущенко всі звинувачення відкидає. Українська сторона називає звинувачення проти журналіста безпідставними і вимагає негайно його звільнити.

Liked the article?
Help us be even more cool!