ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд заочно заарештував власника ZIK, підозрюваного у скоєнні ДТП

01.03.2018, 15:39
Фото - УНІАН

Слідчий суддя Печерського районного суду Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою підозрюваному в скоєнні ДТП зі смертельними наслідками президенту ФК “Карпати” і власнику телеканалу ZIK Петру Димінському. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на Генеральну прокуратуру України.

Таким чином, суд задовольнив клопотання старшого слідчого з особливо важливих справ Головного слідчого управління Національної поліції України, узгоджене заступником начальника відділу Генеральної прокуратури України.

“За інформацією органу досудового розслідування, в серпні 2017 він залишив територію України і назад до країни не повертався”, - зазначають у Генпрокуратурі.

Нагадаємо, 18 серпня 2017 року автомобіль Петра Димінського став учасником аварії, у результаті якої загинула 31-річна Наталя Тріла. ЗМІ писали, що Димінський був присутній на місці аварії і саме він безпосередньо причетний до скоєння ДТП. Проте охоронець бізнесмена Андрій Борщ заявив, що саме він був за кермом Mercedes S 65 AMG – машини, яка врізалася в інший автомобіль.

Однак згодом експертиза ДНК показала, що за кермом автомобіля Димінського, який скоїв ДТП, був не його водій.

5 вересня 2017 року охоронцю Петра Димінського Андрію Борщу, якому висунули підозру у вчиненні смертельної ДТП, змінили міру запобіжного заходу. Перебування в СІЗО підозрюваного змінили на цілодобовий домашній арешт.

Сам Петро Димінський покинув межі України 22 серпня і досі перебуває закордоном.

11 грудня 2017 року Петра Димінського було оголошено в національний розшук як особу, що переховується від органів досудового розслідування, після чого Національна поліція подала відповідні документи до Генерального секретаріату Інтерполу.

12 грудня 2017 року з'явилася інформація про те, що Петру Димінському оголошено про підозру у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу, також підготовлено клопотання до суду про дозвіл на його затримання і застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

18 грудня 2017 року Печерський районний суд Києва обрав Петру Димінському запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, проте 19 лютого 2018 року Апеляційний суд Києва задовольнив апеляційну скаргу адвоката і скасував цю постанову.

Liked the article?
Help us be even more cool!