ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд залишив без розгляду позов кандидата щодо закриття луганської газети “Молодогвардеец”

07.10.2012, 22:34

5 жовтня 2012 року Ленінський районний суд м. Луганська залишив без розгляду позов кандидата в народні депутати по 108-му округу Дарії Сафонової до обласної громадсько-політичного тижневика «Молодогвардеец», повідомляє видання.

Позивачка звинувачувала газету в порушенні ст. 74 Закону України «Про вибори народних депутатів України», в якій йдеться про обмеження при веденні передвиборної агітації, та вимагала закрити газету до завершення виборчого процесу.

“Суд прийняв рішення залишити позов Дар'ї Сафонової без розгляду. Позивачка пропустила термін оскарження дій ЗМІ, які встановлені законом. Рішення було прийнято після того, як сторона-відповідач вказала на норми Кодексу про адміністративне судочинство України (КАСУ). Номер «Молодогвардейца», який фігурує в позові Дар'ї Сафонової, вийшов 19 вересня 2012 року, а позивачка звернулася з адміністративним позовом лише через 15 днів після цього”, - повідомляє видання.

В той же час адвокат Сафонової з рішенням суду не згоден і планує оскаржити рішення Ленінського районного суду м. Луганська в Донецькому апеляційному адміністративному суді.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!