ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд відпустив азербайджанського журналіста Гусейнова на поруки нардепу

27.10.2017, 13:48
Фото - qha.com

27 жовтня Апеляційний суд Київської області відпустив на поруки народному депутату Миколі Княжицькому опозиційного азербайджанського журналіста Фікрата Гусейнова, якого затримали 14 жовтня в аеропорту “Бориспіль”, повідомляє QHA.

Журналіст подякував українському суду, своєму адвокату, а також депутату, який погодився взяти його на поруки.

Крім цього, Гусейнов зазначив, що продовжить займатися журналістською діяльністю.

Як повідомляв ІМІ, 14 жовтня вранці в аеропорту “Бориспіль” був затриманий журналіст з Азербайджану Фікрат Гусейнов, який є співробітником “Туран ТВ” і газети “Азалдиг”.

У Держприкордонслужбі причиною затримання назвали те, що Гусейнов перебуває у базі розшукуваних осіб Інтерполу. Азербайджан звинувачує його у шахрайстві.

17 жовтня Бориспільський міськрайонний суд обрав запобіжний захід журналісту, громадянину Нідерландів Фікрету Гусейнлі (Фікрету Гусейнову), який був затриманий в аеропорті “Бориспіль” у Києві на вимогу Азербайджану, у вигляді 18 діб арешту. Нині журналіст перебуває під вартою в київському СІЗО.

Фікрат Гусейнов уже отримав громадянство Нідерландів і співпрацює із опозиційним телеканалом “Туран”, що транслюється з-за кордону.

23 жовтня захист азербайджанського опозиційного журналіста Фікрата Гусейнова (Гусейнлі) подав апеляційну скаргу на рішення Бориспільського міськрайонного суду про тримання журналіста під вартою протягом 18 днів.

Фото - QHA
Liked the article?
Help us be even more cool!