ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд відпустив бізнесмена, який погрожував вбивством рівненському журналісту

05.10.2012, 07:26

5 жовтня Рівненський міський суд визнав бізнесмена Анатолія Пєхотіна винним у погрозі вбивством та перешкоджанні діяльності журналіста Влада Ісаєва і засудив до арешту на термін до трьох місяців. Проте відразу після цього суд звільнив бізнесмена від призначеного покарання з урахуванням пом’якшуючих обставин, якими суд вважає непритягнення до кримінальної відповідальності раніше, щире каяття, відшкодування заподіяної журналістові моральної шкоди та наявність на утриманні двох неповнолітніх дітей, повідомляє Радіо Свобода.

Суд залишив без розгляду цивільний позов журналіста, оскільки сторони досягли примирення. Через давність скоєного на підставі Закону про амністію від 8 липня 2011 року засудженого звільнили від призначеного покарання у залі суду.

Нагадаємо, справа Пєхотіна – Ісаєва тривала з 23 лютого 2007 року, коли бізнесмен при свідках під час конфлікту підприємців наставив до скроні журналістові пістолет з погрозою убити. Тоді міліція порушила справу за фактом хуліганства, і лише згодом за наполягання громадськості прокуратура перекваліфікувала справу.

24 вересня 2012 року правоохоронці затримали Анатолія Пєхотіна у Києві. Він мав новий паспорт, зареєстрований у селищі Клесів на Рівненщині. Раніше в  міліції повідомляли, що підприємець перебуває у міжнародному розшуку, однак сам він заявляє, що про це не знав і не переховувався.

Liked the article?
Help us be even more cool!