ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд у справі Сущенка відбуватиметься в закритому режимі – адвокат

21.02.2018, 11:29
Фото - Укрінформ

Судовий процес у справі українського журналіста Романа Сущенка в Росії відбуватиметься в закритому режимі, попередні слухання можуть відбутися вже на початку березня. Про це 21 лютого повідомив адвокат Сущенка Марк Фейгін на своїй сторінці у Фейсбук.

“Сьогодні я і мій підзахисний Роман Сущенко будемо знайомитися з речовими доказами у кримінальній справі в Слідчому управлінні ФСБ. Це означає, що найближчими днями слідством буде складений обвинувальний висновок. Далі він надійде до прокуратури і після затвердження - до суду. Вважаю, на початку березня можуть відбутися попередні слухання у справі в Московському міському суді. Весь процес пройде в закритому режимі”, - написав Фейгін.

Як повідомляв ІМІ, 20 лютого адвокат Марк Фейгін і його підзахисний український журналіст Роман Сущенко завершили ознайомлення з матеріалами справи,

24 січня Московський міський суд у столиці Росії продовжив арешт Сущенку до 30 березня 2018 року.

27 листопада 2017 року Московський міський суд продовжив арешт українському журналісту Роману Сущенку до 30 січня 2018 року.

30 вересня 2016 року у Москві (Росія) неправомірно був затриманий власний кореспондент агентства “Укрінформ” у Франції Роман Сущенко за звинуваченням “у шпигунстві”.

ФСБ РФ його ідентифікує як кадрового співробітника української військової розвідки – полковника, який збирав відомості про діяльність російських Збройних сил. Порушено кримінальну справу за статтею “Шпигунство”.

Роман Сущенко всі звинувачення відкидає. Українська сторона називає звинувачення проти журналіста безпідставними і вимагає негайно його звільнити.

Liked the article?
Help us be even more cool!