ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд у справі Пукача допитав його кума

01.06.2012, 04:32

31 травня 2012 року Печерський райсуд Києва в рамках висунутого обвинувачення щодо вбивства журналіста Георгія Гонгадзе екс-начальника Департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексія Пукача допитав вже засудженого за причетність до цього злочину, Миколу Протасова. Про це повідомив один з учасників судового засідання, зауваживши, що допитана сьогодні особа є кумом О.Пукача, передає УНІАН.

“Під час допиту Протасов демонстрував «чудову обізнаність» щодо свого здоров’я, як раніше він робив це в судовому засіданні, коли розглядалася його справа, і зовсім нічого не міг сказати корисного щодо відносин з О.Пукачем та обставин скоєння злочину”, - зазначив співрозмовник агентства.

Таким чином, станом на 31 травня в судовому засіданні за обвинуваченням О.Пукача допитаний сьомий із 13 свідків.

Наступне судове засідання має відбутися 7 червня.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України 31 березня 2011 року затвердила обвинувальний висновок і передала до Печерського райсуду Києва для розгляду по суті кримінальну справу щодо О.Пукача.

За даними Генпрокуратури, досудовим слідством встановлено, що обвинувачений у травні-вересні 2000 року перевищив владу і свої службові повноваження щодо громадського діяча Олексія Подільського і журналіста Г.Гонгадзе, і 17 вересня 2000 року умисне скоїв убивство останнього.

Справа О.Пукача розглядається в Печерському райсуді в закритому режимі.

Liked the article?
Help us be even more cool!