ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд у Москві відхилив скаргу на продовження арешту Сущенку

18.05.2017, 14:56

Московський міський суд відхилив скаргу адвоката Марка Фейгіна на рішення суду про продовження утримання під вартою до 30 червня його підзахисного Романа Сущенка. Таке рішення суд ухвалив 18 травня, повідомив адвокат у Facebook, повідомляє “Детектор медіа”.

“Скарга на продовження терміну утримання під вартою Романа Сущенка Мосміськсудом відхилена”, – написав Фейгін.

Нагадаємо, напередодні засідання суду у Москві про розгляд скарги на продовження арешту українського журналіста Марка Фейгіна не пустили до підзахисного Романа Сущенка в СІЗО «Лефортово».

Згодом стало відомо, що слідство дозволило журналісту зателефонувати матері.

Як повідомляв ІМІ, 26 квітня Лефортовський суд Москви продовжив до 30 червня арешт українському журналісту Романові Сущенку, обвинуваченому в РФ у шпигунстві.

17 травня правоохоронці не допустили адвоката Марка Фейгіна до його підзахисного, журналіста національного інформаційного агентства “Укрінформ” Романа Сущенка в СІЗО в Москві (Росія).

18 травня Московський міський суд РФ мав розглянути апеляційну скаргу адвоката Марка Фейгіна щодо подовження арешту його підзахисного, українського журналіста Романа Сущенка.

30 вересня 2016 року у Москві (Росія) неправомірно був затриманий власний кореспондент агентства у Франції Роман Сущенко за звинуваченням “у шпигунстві”.

ФСБ РФ його ідентифікує як кадрового співробітника української військової розвідки полковника, який збирав відомості про діяльність російських Збройних сил. Порушено кримінальну справу за статтею “Шпигунство”.

Фото - Фейсбук Марка Фейгіна

Liked the article?
Help us be even more cool!