ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд Москви залишив апеляцію Сущенка на арешт без розгляду

14.02.2017, 11:37

Московський міський суд залишив без задоволення апеляційну скаргу адвоката Марка Фейгіна на продовження арешту українському журналісту Роману Сущенку, якого незаконно утримують під вартою в Росії. Таке рішення суд ухвалив 14 лютого, повідомив адвокат журналіста Марк Фейгін, повідомляє Укрінформ.

“Засідання з розгляду моєї скарги на продовження терміну утримання під вартою Сущенка завершено. Скарга залишена без задоволення”, - написав він у Твіттері.

Як повідомляв ІМІ, 25 січня Лефортовський районний суд Москви продовжив арешт журналісту Укрінформу Роману Сущенку до 30 квітня.

30 вересня 2016 року у Москві (Росія) неправомірно був затриманий власний кореспондент агентства у Франції Роман Сущенко за звинуваченням “у шпигунстві”.

ФСБ РФ його ідентифікує як кадрового співробітника української військової розвідки полковника, який збирав відомості про діяльність російських Збройних сил. Порушено кримінальну справу за статтею “Шпигунство”.

1 жовтня 2016 року Лефортовський суд Москви заарештував на два місяці громадянина України, кореспондента “Укрінформу” Романа Сущенка, обвинуваченого в шпигунстві.

Захист оскаржив рішення Лефортовського суду Москви про арешт кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка.

15 грудня 2016 року Московський міський суд (Росія) визнав законним продовження арешту журналісту інформагентства “Укрінформ” Роману Сущенку до 30 січня 2017 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!