ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Стан Б'янки Залевської, пораненої в зоні АТО, стабільно-важкий

28.07.2014, 11:45

Стан кореспондентки Еспресо.TV Б'янки Залевської, яка отримала поранення в зоні АТО, стабільно-важкий. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на свого кореспондента, який знаходиться у Харкові.

Відомо, що після операції на ключиці Б'янка знаходиться у стані медикаментозного сну. А о 14 годині лікарі проведуть медичний консиліум, аби вирішити, як надати допомогу дівчині, яка отримала перелом хребта у результаті обстрілу автівки.

Також до лікарні Б'янки навідувався консул Польщі, аби з’ясувати чи потрібна якась допомога.

Крім того, стали відомі подробиці трагедії. За словами бійця загону "Айдар", який супроводжував журналістку в гарячій точці, снайпер влучив в колесо автівки, коли дівчину везли до аеропорту.

Після цього машина перекинулася і журналістка Еспресо.TV отримала численні ушкодження.

Нагадаємо, 27 липня унаслідок ведення вогню членами незаконних збройних формувань, які вели прицільний вогонь по журналістах у зоні проведення антитерористичної операції, поранена кореспондент Еспресо TV, громадянка Польщі Б'янка Залевська.

Як повідомив Еспресо.TV з посиланням на Facebook керівника телеканалу Еспресо.TV Миколи Княжицького, журналістка верталася з зони АТО разом з українськими військовослужбовцями.

"Авто обстріляли і машина перевернулася. Б'янка має перелом хребта, ключиці і пошкоджені нирки. Але є надія, що нервові волокна не уражені. У такому разі життєві функції не постраждають. Точний прогноз буде відомий протягом 12 годин", - написав Княжицький.

Кореспондентці Еспресо TV, громадянці Польщі Б'янці Залевській, яка отримала поранення в зоні АТО, зробили операцію на ключиці.

Liked the article?
Help us be even more cool!