ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Шевченка звільнили з посади

13.01.2012, 02:22

Сьогодні, 13 січня, Верховна Рада відкликала з посади голови парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Андрія Шевченка (БЮТ-Батьківщина).

Дана постанова підтримали 245 депутатів.

Після цього лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов попросив фракції БЮТ-Батьківщина запропонувати кандидатуру на посаду голови цього комітету. "Якщо ви сьогодні цю кандидатуру запропонуєте, то ми підтримаємо фракцією голосування за вашу кандидатуру", - заявив Єфремов.

У свою чергу БЮТ-Батьківщина знову подав кандидатуру Андрія Шевчeнко на посаду голови комітету з питань свободи слова та інформації, повідомляє Кореспондент.

"Думка фракції не помінялася, на цю посаду пропонується та кандидатура, яка була і до звільнення. Ми пропонуємо кандидатуру від нашої фракції Андрія Шевчeнка", - заявив лідер фракції Андрій Кожем'якін.

При цьому він зазначив, що засідання фракції щодо висунення кандидатури Шевчeнка відбулося прямо в сесійній залі, після прийняття рішення про звільнення бютівця з цієї посади.

Раніше заступник голови комітету з питань свободи слова Олена Бондаренко (фракція Партії регіонів) заявила, що члени комітету ініціюють відставку Шевчeнка за "фактичний розвал роботи комітету, спроби політизувати її діяльність і підім'яти під себе секретаріат комітету".

Серед інших мотивів недовіри голові комітету вона назвала зловживання ним службовим становищем, перевищення повноважень, а також прийняття одноосібних рішень і спроби видати їх за колегіальні.

Нагадаємо, від сьогодні минає рік, як був прийнятий Закон "По доступу до інформації".

 

Liked the article?
Help us be even more cool!