ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Шарій: за мною до Литви виїхали хлопці чи з МВС чи від МВС

11.06.2012, 01:09
Український журналіст Анатолій Шарій, який отримав статус біженця, повідомив, що до Литви “виїхала група хлопців чи з МВС чи від МВС, які б дуже хотіли мене знайти”. Про це він повідомив в інтерв’ю Радіо Свобода.

“Я у Вільнюсі, але хочу наголосити, що в мене є інформація, що близько 10 днів тому сюди виїхала група хлопців, не знаю, чи це МВС чи від МВС, які б дуже хотіли мене знайти. Я не знаю, що зараз вони будуть робити, коли я вже отримав статус. Мені навіть порадили звернутися у держбезпеку Литви з цього приводу”, - сказав Шарій.

Крім того, журналіст розповів, які документи отримав від Литви: “Повний статус біженця, постійне проживання в ЄС. Через 5 років статус автоматично оновлюється. Це максимум, який вони могли дати”.

Також Шарій розповів, що в Литві йому ніхто не допомагає. “Я живу за гроші, які заробляю своєю журналістською діяльністю, працюючи з Україною. Звичайно, багато сайтів відмовилися від співпраці, через що – цікаво! Йшли листи такого змісту: все класно, Толю, але це твоя війна і зв’язуватися з МВС і повторювати твою історію ми не хочемо. Це досить серйозні люди, яких я поважаю, писали”, - зазначив він.

Нагадаємо, 8 червня 2012 року Анатолій Шарій отримав статус біженця та посвідку на постійне проживання у Європейському союзі.

Liked the article?
Help us be even more cool!