ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Серйозного прогресу у справі Шеремета поки немає - Луценко

29.06.2017, 15:36

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявляє про відсутність серйозного прогресу в розслідуванні справи про вбивство журналіста Павла Шеремета. Про це він сказав в інтерв’ю проекту Радіо Свобода “Настоящее время”.

“Щодо Шеремета, на жаль, серйозного прогресу поки що не спостерігається”, - сказав він.

Подробиць розслідування генпрокурор не навів.

Як повідомляв ІМІ, Павло Шеремет загинув у Києві 20 липня 2016 року в результаті вибуху автомобіля, в якому перебував. Автомобіль належав керівнику “Української правди” Олені Притулі, її в машині не було.

10 травня 2017 року проект “Слідство.Інфо” та міжнародна мережа OCCRP презентували документальний фільм про вбивство журналіста Павла Шеремета “Вбивство Павла”. У фільмі йдеться про те, що в ніч перед вбивством Шеремета біля його будинку був присутній чоловік, який працював в СБУ до 2014 року, Ігор Устименко. Устименко був присутній біля будинку Шеремета принаймні кілька годин уночі, коли під автівку журналіста було підкладено вибухівку. Він приїхав на місце події на Шкоді Октавії АА 2551 МО сірого кольору. Її зафіксували кілька камер спостереження в районі, де проживав Павло.

21 червня Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики запропонував голові парламенту Андрію Парубію запросити керівництво Національної поліції до ВР задля заслуховування звіту щодо розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета.

Liked the article?
Help us be even more cool!