ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ще один журналіст з Чернівців отримав повістку на допит до Львова

12.09.2017, 13:58
Сергій Зарайський (ліворуч) та Петро Кобевко (праворуч)Фото - Фейсбук Сергія Зарайського

Національна поліція викликає 12 вересня на допит до Головного управління Нацполіції у Львівській області ще одного чернівецького журналіста - головного редактора газети “Час” Петра Кобевку у справі про приїзд 10 вересня до України Михайла Саакашвілі. Про це повідомляється на сайті газети “Час”.

“Принесли повістку до слідчого у Львів по справі Саакашвілі. Але не встигаю. Бо пізно. Та не це хвилює, а непрофесіоналізм чи провокативність. Скільки ще це все буде тривати? Для чого журналістів викликати у Львів? Адже ми все, що бачили, чули і знали, напишемо у своїх репортажах. Чи може хтось хоче нас залякати? Тож не вийде. Бо вже пізно”, - написав він на своїй сторінці у Фейсбук.

“Не треба було допускати провокацій скрізь і всюди. А тепер шукати цапів-відбувайл. По-моєму, вони не у редакціях, не у газетах, журналах, на радіо і ТБ. Вони на Банковій у Києві. Напевне, нас чекають важкі часи. Головне тепер, не боятися!” - написав Кобевко.

Світлина від Петра Кобевка.

Як повідомляв ІМІ, 12 вересня редактору чернівецького порталу “Букінфо” Сергію Зарайському поліція намагалась вручити копії повісток на допит до Головного управління Національної поліції у Львівській області. Виклик журналіст пов’язує з тим, що висвітлював 10 вересня приїзд Михайла Саакашвілі до України. Журналіст відмовився брати повістку і розписуватись в її отриманні.

Нагадаємо, увечері 10 вересня в оточенні прихильників Михайло Саакашвілі прорвався через кордон України і зараз перебуває у Львові.

Скан - Фейсбук Петро Кобевко
Liked the article?
Help us be even more cool!