ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ на три роки заборонила в’їзд в Україну секретарю Спілки журналістів Росії

20.04.2017, 10:16

Служба безпеки України на три роки заборонила в'їзд в країну секретарю Спілки журналістів Російської Федерації Ашоту Джазояну через незаконні відвідування окупованого Росією Криму. Про це йдеться у відповіді СБУ на запит Незалежної медіа-профспілки України (НМПУ).

Як йдеться у відповіді, СБУ визнала достатньою наявну інформацію щодо дій представника СЖР  Ашота Джазояна “про факт вчинення суспільно небезпечно діяння, яке суперечить інтересам забезпечення безпеки України” і винесла постанову про заборону в’їзду в Україну терміном на три роки.

НМПУ нагадує, що ще 11 травня 2016 року поширила публічну заяву, якою звернула увагу міжнародних партнерів, Союзу журналістів Росії, Генеральної прокуратури України щодо протиправних дій з боку секретаря СЖР Ашота Джазояна.

У відповідь Спілка журналістів Росії на своєму офіційному сайті оприлюднила власну заяву. “СЖР вважає своїм обов'язком нагадати зарубіжним партнерам, що у відповідності з законодавством Російської Федерації Крим є суб'єктом РФ. Наша позиція незмінна - для журналістики не існує кордонів”, - йдеться в заяві за підписом Секретаріату Спілки журналістів Росії.

Liked the article?
Help us be even more cool!