ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Саакашвілі нахамив журналісту ВВС

06.12.2017, 12:06
Фото - скриншот з відео Джона Фішера

Лідер опозиційної партії “Руху нових сил” Михайло Саакашвілі, який 6 грудня вранці виступив перед соратниками під Верховною Радою, різко відповів на запитання київського журналіста служби ВВС Джона Фішера. Відповідне відео інциденту останній опублікував у себе в Twitter, повідомляє Ліга.

Кореспондент підійшов до політика і для початку запитав, як той себе почуває, отримавши відповідь англійською: “Ідеально”.

Далі Фішер поцікавився, чи планує Саакашвілі “здаватися”, на що екс-губернатор Одеської області кинув: “Get lost” (загубися - ред.).

Нагадаємо, 5 грудня Служба безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою затримали лідера “Руху нових сил” Міхеїла Саакашвілі після обшуку в його помешканні вул. Костьольній, 7, в центрі Києва. Його затримали в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 256 Кримінального кодексу України – “Сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їхньої злочинної діяльності”.

Пізніше прихильники Саакашвілі не дали правоохоронцям його відвезти, заблокувавши їх автомобіль. Протестуючі допомогли політику вибратися з авто, розбивши скло і зламавши двері.

Приблизно в той же час генпрокурор Юрій Луценко скликав екстрений брифінг, на якому оголосив, що акції Саакашвілі в Україні нібито спонсорував олігарх, який втік, Сергій Курченко з оточення Віктора Януковича. Пізніше прихильники Саакашвілі встановили перед Радою кілька наметів, а після нічної бійки, де постраждали обидві сторони, політик закликав президента Петра Порошенка “припинити провокації”.

6 грудня ГПУ оголосила Саакашвілі в розшук.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!