ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російський журналіст постраждав від вибуху світлошумової гранати (додано відео)

21.01.2014, 10:25

Кореспондент російського телеканалу РЕН ТВ Станіслав Григор'єв постраждав від вибуху світлошумової гранати в Києві. Зараз він знаходиться в лікарні з підозрою на відкритий перелом ноги, повідомляється на сторінці телеканалу в Facebook.

Як зазначили на телеканалі, журналіст програми "Новини 24" був поранений під час запису репортажу, під ним вибухнула світлошумова граната. Осколки гранати пробили черевики журналіста.

 

"Ми стояли між колонами українського спецназу і протестувальниками, щоб зробити репортаж... Спочатку один дубль, потім другий і, нарешті, вибух. Думаю, якщо б це була бойова, а не світлошумова граната, мені точно відірвало би ногу...", - сказав Григор'єв.

Як повідомляє російський телеканал, протестувальники винесли журналіста з місця зіткнень до євромайданівського госпіталю, де йому надали першу допомогу. При цьому «швидка допомога», яка прибула на місце події, відмовилась доправляти постраждалого до лікарні. На разі у Станіслава Григор'єва діагностовано відкритий перелом ноги.

“Чому постраждалого кореспондента відмовилися везти в лікарню? Чи означає  це, що машин швидкої допомоги не вистачає на всіх постраждалих?”, - запитують на телеканалі.


 

Liked the article?
Help us be even more cool!